image (1)

BEL. :+31(0)40 787 02 08

DROMEN

Het allereerste moment dat verhuizen door het hoofd schiet en de plannen voor andere huisvesting door het hoofd schieten. Dat is het moment dat dromen starten! Door het lezen en interpreteren van je dromen kunnen we samen met jou de mogelijkheden ontdekken. Zodra je commercieel vastgoed droomt, bel je ons!

ONTWERP, PRESENTATIE
EN REFLECTIE

Wij vertalen dromen in ontwerpen. Vrijwel na iedere versie wordt een afspraak gemaakt met de klant om de herziene tekeningen en sfeerbeelden te bespreken. Zo ontstaat een cyclus in het ontwerpproces waar de klant nauw bij betrokken blijft tot een definitief ontwerp.

OFFERTE

Wanneer het indelingsplan met alle uitgangspunten en materialen zijn vastgesteld zal een offerte worden uitgewerkt. Gekoppeld aan de begroting zal een concept planning voor de realisatie worden opgemaakt.

REALISATIE

Het realisatietraject is een druk en intensief proces. Wij zorgen voor online en offline project- en planning updates. Ontzorgen van de opdrachtgever tijdens het gehele proces is 1 contact voor 1000 dingen.

VERHUIZEN

De dag van oplevering is aangebroken. Klaar om te verhuizen! Onze betrokkenheid houdt niet op na oplevering van het project. Elke werknemer of gast moet zijn plek gaan vinden en de eerste ervaringen van de nieuwe werkelijkheid beginnen zodra de deuren opengaan.

GENIETEN

Wij weten als geen ander dat er in de eerste periode na het betrekken van een nieuwe omgeving nog vragen en wensen overblijven. Wij beantwoorden die vragen graag en bekijken hoe wij aan aanvullende wensen tegemoet kunnen komen. Dat wordt genieten met een grote G.

NIEUWBOUW

DE EERSTE STAP IN DE TOEKOMST
Er is besloten te verhuizen naar een compleet nieuwe locatie met nieuwbouw. Natuurlijk gaat dat in samenwerking met een architect voor het ontwerp van het gebouw. Maar hoe voeg je in een zo vroeg mogelijk stadium het ontwerp, alle mogelijke functionaliteiten, noodzakelijke voorzieningen en echt gebruiksgemak met comfort samen?
DE KRACHT VAN SAMENWERKEN
Voor elke ruimte bestaat de vraag wat er allemaal bij komt kijken om het functioneel gebruiksklaar te maken en iedereen zich thuis te laten voelen. Zet het maar eens op een rijtje en hoe zie je nou zo weinig mogelijk over het hoofd? Zorg dat alles duidelijk is al voor aanvang van de bouw. Hoe eerder wij aan tafel zitten, hoe meer we vooraf kunnen beïnvloeden.

BESTAANDE BOUW HUIDIGE OF NIEUWE LOCATIE

DE EERSTE STAP IN DE TOEKOMST
Huisvestingsadvies en inventarisatie.
WENSEN EN DE BESTAANDE ELEMENTEN
Functioneel, prettig, veilig, efficiënt en comfortabel. Ruimtebehoefte vaststellen en de mogelijkheden van bestaande bouw optimaal benutten. Wij helpen de potentie van elke locatie te doorgronden.
DENKEN IN BEELD EN DE PAPIEREN DROOM 2D EN 3D ONTWERPEN
Op basis van technische tekeningen en jullie ‘programma van eisen & wensen’ bouwen wij de papieren droom. Met goede 2D en 3D impressies wordt het geheel langzaam realiteit.
WANDEN, PLAFONDS EN VLOEREN, DE BIJNA ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN
De bijna oneindige mogelijkheden van een ruimte. Ook binnen de bestaande omgeving is vaak heel veel mogelijk. Weghalen, toevoegen of vervangen. Creëer een andere beleving met de diversiteit aan materialen, patronen en kleuren.
ALLES WAT JE NIET ZIET; ELECTRA, DATA, ICT, W INSTALLATIES
De verborgen wereld achter de muren, onder de vloeren en boven de plafonds.De onzichtbare structuur in het pand. De zenuwbanen waarop alles werkt. De infrastructuur voor gemak, comfort en productiviteit. Plug & play voor onbezorgde werknemers en gasten.
BEWEGEN IN DE RUIMTE
Van basic tot luxe design, interieur maatwerk en (project)meubilair. Soms een mix van het bestaande meubilair gecombineerd met nieuwe elementen. En droom je over iets anders of past het niet? Dan maken wij het passend. Maatwerk interieur, werk dat creativiteit, precisie en flexibiliteit vereist. Gek is nog niet gek genoeg.
KLIMAAT, VERLICHTING, AKOESTIEK, ZONWERING
Functioneel, prettig, veilig, efficiënt en comfortabel. Voldoet de bestaande installatie of wat moet er worden aangepast? Veiligheid en comfort voor iedereen. De vitaminen van productiviteit, gezondheid, energie, inspiratie, aangenaam verblijf en werkplezier.

IK BEZIT EEN PAND

Het bezit van onroerend goed is een prima investering, zeker als dit een uitstekend rendement oplevert! VB vastgoedinrichter weet dat als geen ander. Wij leggen ons toe op het beter laten renderen van bedrijfsmatig onroerend goed voor eigenaren, institutionele beleggers en particuliere beleggers.

IK BEMIDDEL EEN PAND/ IK BEN MAKELAAR

Een goede makelaar kan helpen met het bepalen van een goede prijs voor een pand maar ook informeren over de status en de mogelijkheden. Elke makelaar kan ons ook bij een dergelijk traject inschakelen om gebruik te maken van onze kennis en ervaring over de potentie van een object en de wensen van klanten. Bovendien beschikken wij ook over de nodige middelen voor vastgoedpresentaties om een pand op de beste wijze aan te bieden aan de markt.

PROJECTMANAGEMENT

Wij zetten de meest ervaren en betrokken projectmanagers in die jullie tijdens het project zoveel mogelijk ontzorgen. Of het een kantoor, horeca, school of winkel is, wij voelen ons overal thuis vanaf de start tot de realisatie.
DUURZAAMHEID IS GEEN TREND MAAR EEN VANZELFSPREKENDHEID! Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor VB vastgoedinrichter. Duurzaam ondernemen met elkaar. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met VB vastgoedinrichter. Keuzes van materialen en energiezuinige omgevingen creëren.
ENERGIELABEL C VERPLICHT VOOR KANTOREN
Vanaf 2023 is er in Nederland geen enkel kantoor meer met een energielabel slechter dan energielabel C. Kantoren met een slechter energielabel (D t/m G) mogen niet meer gebruikt worden. Eigenaren van kantoren met energielabel D of slechter zijn hierdoor genoodzaakt hun kantoorpand zuiniger maken. De verplichting voor (minstens) energielabel C geldt nu alleen voor kantoren. Wel komt er een onderzoek naar de mogelijkheden voor andere gebouwen (winkels, bedrijfsgebouwen, scholen, zorginstellingen, sporthallen, musea etc.). Samenwerken is de enige manier om duurzaamheid voor elkaar te krijgen, het ontdekken en creëren van groene welvaart, dat heeft meerwaarde voor iedereen. Duurzaamheid rendeert!