image (1)

BEL. :+31(0)40 787 02 08

VAKIDIOTEN

Bij VB vastgoedinrichter werken alleen maar enthousiaste, vakkundige vakidioten die elke uitdaging met hart en ziel en een grote dosis kennis aangaan. In het luchtledige praten, kunnen wij niet. We zijn nuchter en hanteren korte en duidelijke communicatie, vanaf de allereerste kennismaking. We werken in een zeer hoog tempo, uiteraard zonder in te boeten op kwaliteit.

PASCAL VAN BREE
EIGENAAR

Pascal is een ware vakidioot, gedreven door een grenzeloze passie voor zijn vakgebied. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn toewijding kent geen grenzen. Hij zet zich 24/7 in met snelheid en precisie voor elke taak die hij op zich neemt. Uitdagingen zijn voor hem eerder kansen om te groeien en te excelleren dan obstakels om te overwinnen. Met een scherp oog voor detail is hij in staat om complexe situaties snel en effectief te structureren. Zijn energie en enthousiasme stralen uit op zijn collega’s. Met zijn bevlogenheid en passie tilt Pascal elk nieuw project en omgeving naar een hoger niveau.

HARRY VAN BREE
projectleider

Harry is het VB-icoon. Een bouwer en verbinder van ongeƫvenaarde waarde dankzij zijn uitgebreide ervaring. Hij bezit de speciale gave om op het juiste moment te luisteren, advies te geven of direct actie te ondernemen. Op een spontane, authentieke en oprechte manier weet hij mensen te verbinden en te leiden. Harry weet hoe hij als projectleider moet communiceren waardoor projecten snel, effectief en succesvol worden afgerond.

AD SWINKELS
projectleider

Maak kennis met Ad. Onze klantgerichte handyman met aanstekelijke humor. Altijd gericht op het vervullen van de behoeften van de klant, streeft Ad ernaar om oplossingsgericht te denken, ongeacht de uitdagingen die zich voordoen. Hierdoor is het niet alleen een plezier om met Ad samen te werken, maar klanten voelen zich ook op hun gemak. Ad beschikt over een breed scala aan praktische vaardigheden, of het nu gaat om technische klusjes, reparaties of andere taken. Dit creatief en buiten de kaders om denken helpt om projecten effectief aan te pakken en tot een geweldige resultaten te komen.