inner-page-short-banner

Materialisering en sfeer.

We zijn van mening dat het belangrijk is dat een kantoorruimte op de 1e plaats functioneel, prettig, efficiënt en comfortabel in elkaar moet zitten. Dat een kantoor iets moet uitstralen is heel belangrijk echter dit is de volgende stap. Door middel van moodboards, 2D en 3D beelden, stalen en voorbeelden maakt VB vastgoedinrichter dit inzichtelijk.

Installatietechnische wensen & eisen in kaart brengen.

Het aanpassen van de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en data installaties is veelal een ondergeschoven kindje in het ontwerpproces, echter zijn deze zaken een uitermate belangrijk onderdeel van het totale indelingsplan.

Reflectie

Vrijwel na iedere versie wordt een afspraak gemaakt met de klant om eventueel herziene tekeningen en sfeerbeelden te bespreken. Zo ontstaat een cyclus in het ontwerpproces waar de klant nauw bij betrokken blijft. Dit zal leiden tot een definitief ontwerp.

Definitieve offerte

Als het indelingssplan vaststaat en alle materialen zijn vastgesteld zal een definitieve offerte worden uitgewerkt. Bij akkoord van de opdrachtgever zal het project worden overgedragen naar de afdeling projectbegeleiding. Ieder project krijgt zijn eigen projectleider. Een planning van de werkzaamheden zal worden opgemaakt en de projectleider zal gedurende het project intensief betrokken zijn bij het realisatieproces en de klant tussentijds informeren over de voortgang.

Realisatie

Het realisatietraject is een druk en intensief proces. De werkzaamheden van de opdrachtgever moeten zoveel als mogelijk ongestoord doorgang kunnen vinden. Uitvoering van werkzaamheden in de avonduren en/of weekenden is bespreekbaar om zoveel mogelijk overlast tijdens de kantooruren te vermijden. VB vastgoedinrichter zal zich aan een strakke planning committeren. Ontzorgen van de opdrachtgever tijdens het gehele proces is VB vastgoedinrichter op het lijf geschreven. Het kantoor zal gebruiksklaar worden opgeleverd.

Nazorg

Onze betrokkenheid houdt niet op na oplevering van het project.
Wij weten als geen ander  dat er in de eerste periode na het betrekken van een nieuwe werklocatie nog vragen en wensen overblijven.
Wij beantwoorden die vragen graag en bekijken hoe wij aan aanvullende wensen tegemoet kunnen komen.