top of page

HOE WIJ WERKEN

VB Website 2020.jpg

Dromen

Het allereerste moment dat huisvesting veranderen of verhuizen door het hoofd schiet. Dat is het moment dat dromen starten! Door het lezen en interpreteren van je dromen kunnen we samen met jullie de mogelijkheden ontdekken. Zodra je commercieel vastgoed droomt dan bel je ons!

Ontwerp, presentatie en reflectie

Wij vertalen dromen in ontwerpen.

Vrijwel na iedere versie wordt een afspraak gemaakt met de klant om de herziene tekeningen en sfeerbeelden te bespreken. Zo ontstaat een cyclus in het ontwerpproces waar de klant nauw bij betrokken blijft tot een definitief ontwerp.

VB-unsplash-2_edited.jpg

Offerte

Wanneer het indelingssplan met alle uitgangspunten en materialen zijn vastgesteld zal een offerte worden uitgewerkt. Gekoppeld aan de begroting zal een concept planning voor de realisatie worden opgemaakt. 

VB-unsplash-4.jpg

Realisatie

Het realisatietraject is een druk en intensief proces. Wij zorgen voor online en offline project en planning updates. Ontzorgen van de opdrachtgever tijdens het gehele proces is 1 contact voor 1000 dingen.

Verhuizen

De dag van oplevering is aangebroken. Klaar om te verhuizen! Onze betrokkenheid houdt niet op na oplevering van het project. Elke werknemer of gast moet zijn plek gaan vinden en de eerste ervaringen van de nieuwe werkelijkheid beginnen zodra de deuren opengaan.   

VB-unsplash-3_edited.jpg

Genieten

Wij weten als geen ander dat er in de eerste periode na het betrekken van een nieuwe omgeving nog vragen en wensen overblijven. Wij beantwoorden die vragen graag en bekijken hoe wij aan aanvullende wensen tegemoet kunnen komen. Dat wordt genieten met een grote G

bottom of page