top of page

AKOESTIEK

In een kantoortuin, bedrijfsrestaurant of aula is het moeilijk de akoestiek te beheersen. Mensen die geconcentreerd willen werken in grote open werkruimtes hebben hier doorgaans veel last van. Daarnaast wordt er in hedendaagse interieurs vaak gekozen voor een strakke stijl met het gebruik van harde materialen zoals glas en beton. Dit komt het geluid veelal niet ten goede.

Om dit te verbeteren heeft VB vastgoedinrichter roomdividers en wallpanels ontwikkeld. Deze op maat gemaakte roomdividers en wallpanels verbeteren niet alleen de akoestiek, ook bieden ze de mogelijkheid op geheel eigen wijze het karakter en de uitstraling van een ruimte te bepalen.

Door gebruik van geluidsabsorberende roomdividers en wallpanels kan een ruimte compleet anders klinken en aanvoelen. Roomdividers en Wallpanels zijn geschikt voor elk project, of het nu een nieuw gebouw betreft of een renovatieproject. Ook bepaal je zelf welke sfeer je wilt creëren. Kies je voor een opvallend dessin of juist een rustgevende kleur? Het kan allemaal.

bottom of page