top of page

Home | locatie keuze

VB-unsplash-7.jpg

Ik ga naar een nieuwe locatie, naar een bestaand gebouw. Hoe combineer ik het bestaande pand met al mijn dromen? Wat kan worden behouden en wat komt nieuw?

Er komt veel kijken bij de beoordeling van een pand en om vooral de mogelijkheden te zien die vaak nu nog niet zichtbaar zijn.

Lees meer >

Nieuwe locatie - bestaande bouw

Ik ga naar een nieuwe locatie

Bestaande bouw

VB-unsplash-6_edited.jpg

Er kan tijdens de fase met de architect al met heel veel rekening worden gehouden als wij in een zo vroeg mogelijk stadium al mee kunnen denken. Wij vertalen de wensen in praktische adviezen zodat het gebouw ontwerp en alles rond huisvesting en realisatie naadloos in elkaar past.

Lees meer >

Nieuwe locatie -nieuwbouw

Ik ga naar een nieuwe locatie

Nieuwbouw

VB-unsplash-8.jpg

Leegstand vaak als gevolg van gedateerd vastgoed. Door het revitaliseren van binnen- en buitenzijde van het vastgoed nemen kansen op vastgoed transacties en meer rendement uit de vierkante meters toe. Met kleine ingrepen grote stappen maken om vastgoed te laten renderen.   

Lees meer >

Vastgoed Eigenaar

Vastgoed makelaar

Ik ben

Eigenaren en makelaars

VB-unsplash-9.jpg

De locatie is goed maar er moet iets gebeuren. Het aantal werknemers wijzigt, het aantal gasten neemt toe of de huidige locatie verdient een opknapbeurt. Van nieuwe kleuren op de wanden of nieuw interieur, aangepaste akoestiek of verlichting. Wij doen het!

Lees meer >

Op de huidige locatie

Ik blijf

De huidige locatie

bottom of page